Cloud Quest

Cloud Quest on Play`n GO:n uusi slottipeli. Tämän fantasiateemaisen pelin erikoisuuksia ovat ”klusteri”-tyyppinen voitonjako ja kehittyvät pelihahmot. Heti ensivilkaisulla huomaa pelin hahmojen seuraavan japanilaisten roolipelien parhaita perinteitä ja grafiikkakin vaikuttaa varsin maukkaalta. Peli lupaa supervoimia, ennennäkemättömän hauskan hahmonkehityksen ja jännittäviä pomotaisteluita.

fruitycasa150 % bonus 150 € asti + 20 ilmaiskierrosta
Uskollisuusohjelma
Paljon kampanjoita
Pelaa nyt
Arvostelu
frankfredJopa 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta
600 € bonus + 200 ilmaiskierrosta
VIP-klubi
Pelaa nyt
Arvostelu
Playfrank200% bonus 100 € asti + 50 ilmaiskierrosta
Kaikki kuumimmat uutuuspelit
Nopeat kotiutukset
Pelaa nyt
Arvostelu
Dunder20 ilmaiskierrosta ilman talletusta (erikoistarjous)
600€ bonus + 200 ilmaiskierrosta
Nopeat kotiutukset
Pelaa nyt
Arvostelu
Guts10 ilmaiskierrosta ilman talletusta
100% asti 400€ Bonus
Todella tasokas ja monipuolinen pelivalikoima
Pelaa nyt
Arvostelu
twin20 ilmaiskierrosta ilman talletusta
100% bonus 200 € asti + 100 ilmaiskierrosta
Laadukas uskollisuusohjelma
Pelaa nyt
Arvostelu
speedyEt tarvitse tiliä
Kotiutukset 5 minuutissa tilille
Ei markkinointiviestejä
Pelaa nyt
Arvostelu

Tietoa pelistä

Cloud Quest on klusteri-tyylinen kolikkopeli, jossa ei käytetä voittolinjoja. Pelialueen yläpuolelta tippuvat voittosymbolit tuottavat voittoja, mikäli ne muodostavat vähintään kolmen symbolin ryppäitä. Pelimekaniikka on tuttu esimerkiksi NetEntin suositusta Aloha Cluster Pays slottipelistä ja monista älypuhelimilla pelattavista ”Match 3”-peleistä. Pelialueen koko on 5 x 5 symbolia ja saadut voitot eivät aiheuta uusien voittosymbolien tippumista pelialueelle. Kyse ei siis varsinaisesti ole Avalanche-tyylisestä videoslotista. Peli sisältää ilmaiskierroksia, useita bonusominaisuuksia ja klassista hedelmäpeliä muistuttavan bonuspelin. Cloud Quest pelin kierroshinta on 0.1€ – 40.00€, joten valinnanvaraa riittää varmasti useimmille pelaajille.cloud quest

Pelin aihe

Miekkojen ja magian täytteiseen maailman sijoittuva Cloud Quest antaa pelaajan hallittavaksi kolme sankaria. Miekalla aseistautunut soturi, kauniimpaa sukupuolta edustava ja veitsiä kantava varas, sekä lukemattomista videopeleistä tuttu suippohattupäinen velho ovat kliseisistä kliseisimpiä pelihahmoja, jotka tuovat mieleen muistoja lukemattomista 90-luvun videopeleistä.

Grafiikoiltaan Cloud Quest on rehellisesti kaksiulotteinen slottipeli, joka piirrosjälki on kuitenkin kaunista katseltavaa, eikä 3D-grafiikkaa jää edes kaipaamaan.

Voittosymbolit

Pelin voittosymboleihin sisältyy miekkoja, kilpiä, taikajuomia ja kaikkia muita sankareiden työkalupakista löytyviä välttämättömyyksiä. Muiden klusterislottien tapaan voitot räjäyttävät voittosymbolit ja uudelleenjärjestävät muut pelialueen symbolit, mikä saattaa tuottaa uusia voittoja.
Cloud Quest on matalan varianssin slotti, jossa voitot kertyvät useista pienemmistä poteista. Tämän takia yksittäisten voittojen taso ei päätä huimaa ja pelin korkein voitto on ainoastaan 150 kolikkoa. Tämän voiton saa kolmella wild-symbolilla. Pienten voittojen takia kierrosta kohden saakin yleensä useampia voittoja. Mikäli pelaaja onnistuu tuhoamaan kaikki pelialueen symbolit yhden kierroksen aikana, saa tästä vielä lisäpalkintona ylimääräisen jackpotin. Cloud Quest pelin teoreettinen palautusprosentti on 96.52 %.

Seikkailun edetessä sankarikolmikko kerää supervoimia. Niitä saa käyttöönsä keräämällä ”Power Stone”-symboleita, jotka täyttävät pelialueen sivussa olevaa onnenpyörää. Pyörässä on 10 sektoria ja jokainen vähintään 10 voimakiven yhdistelmä täyttää yhden sektorin. Mikäli pyörä pysähtyy voimakiven kohdalla, palkitaan pelaaja uusintapyöräytyksellä ja yhdellä seuraavista supervoimista:

• Five of Fortune antaa kierroksen voitoille x5 kertoimen.
• Emblem of Endurance tekee wildeistä pysyviä. Ne katoavat ainoastaan, mikäli ne muodostavat pelkistä wildeistä muodostuvat klusterin.
• Scatter of Success tekee kaikista symboleista scatter-symboleita.
• Mark of Multitude muuttaa kaikki voittavat klusterit wildeiksi.

Bonuspeli

Bonuspelin aktivoimista varten pelaajan tulee paljastaa satunnaisessa kohdassa pelialueen taustalla sijaitseva sana ”BONUS”. Bonuspeli on klassinen kolmen rullan ja yhden voittolinjan hedelmäpeli. jossa taistellaan hirviöitä vastaan. Pelin alkaessa pelaajalla on käytössään 5 – 20 ilmaiskierrosta. Jokainen kierroksilla saatu voitto kuluttaa vihollisen osumapisteitä. Mikäli pelaaja onnistuu hirviön lahtaamisessa, saa tästä palkakseen tasonnousun, ylimääräisiä ilmaiskierroksia, sekä mahdollisuuden ottaa mittaa seuraavasta hirviöstä. Loppupahiksen voittamisesta saa palkinnoksi 100 kertaa kierroksen hinnan arvoisen bonuksen.

Yhteenveto

Cloud Quest edustaa uuden aallon slottipelejä, jotka ammentavat aiheensa seikkailupeleistä. Se on myös tyypillinen tämän genren edustaja ja kärsii samoista ongelmista kuin muutkin tämän tyyppiset pelit. Seikkailupelielementit tuntuvat hieman päälle liimatuilta, eivätkä oikeasti vaikuta slotin toimintaan mitenkään. Hyvänä esimerkkinä tästä toimivat pelissä kerättävät kokemustasot. Ne eivät nimittäin tee mitään, vaan kyse on ainoastaan kosmeettisesta ominaisuudesta.

Kolikkopelien ja perinteisten videopelien yhdistäminen sisältää valtavan potentiaalin, mutta yksikään pelinvalmistaja ei tunnu uskaltavan tehdä aidosti videopelielementtejä sisältävää slottia. Näistä puutteista huolimatta Cloud Quest on varsin mainio peli.